sestdiena, 2012. gada 14. janvāris

14.01.2012

Esmu izlasījusi iepriekš minēto grāmatu un nu man viss galvā kaut cik ir salikts pa plauktiņiem. Sapratu, ka laikam jau pilnībā no tā draņķa vaļā netikšu, bet liela iespēja krietni paildzināt laiku līdz aknu cirozei vai vēzim. Visticamāk vecumā nomiršu no kā cita :) Sazinājos ar Hepatīta biedrību, jo nav skaidrs, cik tad man nākamreiz būs jāmaksā par zālēm.. Ļoti jauki parunājos un šovakar uzrakstīju iesniegumu par uzņemšanu Hepatīta biedrībā - vēlos palīdzēt citiem kā vien varu, jo tā neziņa sākumā ir pat šausmīgāka par pašu hepatītu.
Izdzēru nopirkto Alkymer iepakojumu - efekts nav labāks kā pēc otrām haizivs aknu eļļas kapsulām, kuras ir uz pusi lētākas, tāpēc šodien nopirku atkal lētākās. Vismaz man efekts nebija jūtams.
Pēdējās divas nedēļas pagājušas kā miglā. Iepriekšējā nedēļā galva plīsa pušu katru dienu, deniņu kreisā puse pulsēja un asinsvadi bija izspiedušies. Uzmetās kaut kādas pumpas uz kājām, kas traki niez. Vēl tagad dažas palikušas. Naktīs slikti guļu - vienu nedēļu katru nakti kaut ko murgoju. Miegs it kā nāk, bet pagulēt nevar - visu laiku mētājos no vienas puses uz otru. Šonedēļ vēl kaut cik ok - galva tik traki neplīst pušu jau 2 dienas, bet dīc gan galvā katru dienu. Biju 3dienā uz LIC un tad uz darbu. Analīzes nav uzlabojušās - vēljoprojām uz kritiskās robežas. Zālīte teica, ka vēl mazliet jāiztur - 4 mēneši. Dažu rītus man traki slikti bija - vienu rītu pat likās, ka no autobusa neizkāpšu - liels nelabums uznāca. Ik dienas ir sajūta, ka gribas vemt. Deguns joprojām iet ciet un vakar darbā pat sāka asiņot - tā sen nebija bijis - laikam kādu gadu. Tagad vismaz divas brīvdienas - viena nu jau būs pagājusi. It kā izgulējos, bet tāpat visu dienu dulla galva un liels nespēks. Muguras lejasdaļa jūtīgāka palikusi. Arī tagad dulla galva, bet tā īsti miegs nenāk.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru