ceturtdiena, 2012. gada 3. maijs

Nakti pēc terapijas un arī pagājušo nakti slikti gulēju. Vakaros ir tepm. 37,2 - 37,4, galva sāp un no tā ir nedaudz nelabums. Pēcpusdienā gan uznāk miegs, tad varu aizmigt kaut vai kājās stāvot, bet diemžēl nesanāca laiks. Jocīgi, ka nav jādzer tabletes - jau pierasts vakaros un rītos atcereties par tām. Bet ir patīkami!!!
Šodien biju LIC - pēc 10 dienām uzzināšu vai vīruss vēl ir asinīs. Daktere iedeva nr., lai uzzvanu viņai, lai nav speciāli jābrauc. Pēc 6 mēn. atkal jābrauc taisīt HCV RNS analīzes. Parastā asins aina pasliktinājusies. Labi, ka terapija beigusies, jo ar tādu asins ainu man būtu jāiet slimnīcā un jāskatās vai var turpināt terapiju. Daktere cerot, ka sliktās analīzes nozīmē, ka vīruss ir izdzīts no asinīm.
Jādzer vēl Alkymer (es dzeru LYSI). Ļoti zemi ir leikocīti.
Mēnesi pirms terapijas beigām - ALAT 15, TSH 1.76 (iepriekš 2.51), WBC 2.02, RBC 3.52, HGB 11.2. Terapiju noslēdzot - ALAT 20, WBC 1.76, abs.neitrof.sk. 0.45.
Jāatpūšas un kārtīgi jāēd, lai organisms atkopjas.Papildus nekādus vitamīnus dzert nevajagot - lai organisms atpūšas no zālēm. To arī darīšu - jau ir sarūpētas dzērvenes.
Pēdējās dienas jūtos ļoti sagurusi, īpaši uz vakara pusi jūtu, ka spēka paliek pavisam maz un ir spiediens galvā. Pēdējo poti laid kreisajā kājā un vēl šodien šķiet, ka tā ik pa brīdim iesmeldzas! Bet kopumā esmu apņēmusies atjēgties pavisam ātri :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru