ceturtdiena, 2012. gada 5. aprīlis

Otrdien pēc potes jutos slikti. Reiba galva. Galvassāpes bija grūti izturamas pat pēc 2 pretsāpju tabletēm.
Toties vakar no rīta gan bija ok. Devos uz LIC - analīzes pavisam nedaudz, bet ir uzlabojušās. Vairogdziedzeris arī ir ok. Alat no 25 jau bija 15. Nu jau ieeju finiša taisnē - dabūju pēdējo zāļu komplektu un maija sākumā nodošu analīzes uz HCV RNS.  Atdevu dr. Zālītei 1 tablešu iepakojumu ar 140 kapsulām, izskatās, ka nākammēnes vedīšu vēl, jo viņa teica, ka pēc pēdējās injekcijas tabletes vairs nevajag dzert. Jautāju par pārbaudi partnerim - nevajagot biežāk kā reizi gadā.
LIC gan bija bardaks - reģistratūrā lēni gāja un gandrīz 1 h gaidīju pie daktera. Tiku takal pie tādas blondas māsiņas - viņa gan sāpīgi dur - zemāk nekā locījuma vieta, varbūt tāpēc tik sāpīgi. No rīt jau laicīgi iedzēru pretsāpju zāles un varu teikt, ka jutos ok. Galva bija karsta un jūtīga, bet sajūtas ne tuvu nav tik briesmīgas kā otrdien - kad reiba galva un kāds atkal galvā traki ārdījās. Vakarā gan jutos slikti - atgriezās džinkstoņa galvā un jau laicīgi aizgāju gulēt, lai beigots galvassāpes.
Šorīt varu teikt, ka galva ir dulla, bet ir bijis trakāk. Pēc pieredzes zinu - par sajūtām nevar spriest no rīta, jo tad man tas ir labākas. Uz vakaru parasti elle nāk virsū!
Bet pozitīvais šajā visā - palicis tikai 1 mēnesis!!! :) :) :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru