trešdiena, 2012. gada 7. marts

Pagājušajā naktī gulēju jau labāk, bet tāpat bieži cēlos augšā un miegs tā īsti nenāca. No rīta jau pirms 7iem bija jāceļas un tad gan gribējās gulēt. LIC biju ap 9.30. Cilvēku maz - analīžu kabinetā pirms manis  bija tikai 1 cilvēks. Arī reģistratūrā rindas nebija. Šoreiz gan bija sāpīgi, kad iedūra vēnā. Un māsiņa teica, ka analīzes būs pēc 2 h (parasti ir pēc 1 - 1,5 h). Pieļauju, ka tas atkarīgs no analīzēm, jo citas reizes viņi skata kaut ko papildus un an terapija jau iet uz beigām. Savas 2 h pavadīju lietderīgi un LIC biju tikai pēc kādām 2,5 h. Arī tad reģistratūrā cilveku nebija daudz, uzgaidīju tikai kādas 10 min. Tikpat gaidot pie ārsta.
Analīzes atkal bija uz robežas - turpināt vai pārtraukt terapiju. ALAT bija nokrieties uz 25 (iepriekš kādi 32). Atkal nokritušies leikocīti. Daktere gandrīz sajauca jau mēnešus, jo man no decembra izraksta recepti 1 mēn.uz priekšu. Nākamreiz pārbaudīs arī vairogdziedzeri un tad jau vel pēc mēneša vai vīruss ir asinīs. 30 aprīlī man būs pēdējā injekcija!!! BEIDZOT! Tik maz palicis..
Jautāju dakterei par vakcīnu pret A un B hepatītu. Varot vakcinēties arī terapijas laikā. Kopumā vajag vakcinēties, jo nav vēlams saķert klāt ko citu.. Tagad man galvenais dabūt naudu pēdējam terapijas mēnesim un tad jau vasarā derētu sapotēties...

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru