pirmdiena, 2012. gada 27. februāris

Ar sestdienu jau sajutos labāk. Biju piektdien ciemos, māās biju vēlu - jutu, ka galva tāda dulla un grūti koncentrēties. Arī sestdien jutu,ka uz pēcpusdienu galva dulla un sāp. Bet salīdzinoši maz, ja salīdzina ar nedēļas vidu. Un svētdien bija pavisam ok - bija pat spēku uzplūdums.

Šodien atkal pirmdiena - kārtējā nedēļa ir aizvadīta, kas priecē, jo katra pavadītā diena tuvina mani terapijas beigām. No rīta pie ģimenes ārsta noslēdzu B lapu un atveru turpinājumu. Biju arī uz kardiogrammu - tā būs nepieciešama, ja pieteikšu invaliditātes grupu. Iesniedzu VSAA - slimības pabalstam. Tuvojas marts - atkal jābrauc pēc zālēm. Izrādās tagad var stāties bezdarbniekos, ja ir slimības lapa. Gudri izdomājuši, jo pēc slimības lapas ienākumus rēķina no slimības pabalsta, nevis algas.. Novelk visu ko var, bet klāt neko labu nerada. Skumji par šo valsti un politiku. Darbu atrast grūti, bet lai uzsāktu ko savu, vajag līdzekļus..

Šodien tāda dīvaina sajūta galvai - karsta un atkal deniņi pulsē.

Drīz jau potēšu nākamo poti un nākamnedēļ jau jābrauc uz LIC pēc 11. mēneša devas. Un tad vēl tikai 12. mēnesis un viss :) Sarēķināju, ka vēl 9 injekcijas palikušas, nesakaitot šodienas, kuru jau injicēju. Zemapziņā šķiet, ka nakts nebūs viegla, jo nāk karstums viršu, īpaši galvai, un visu dienu svilst seja!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru