otrdiena, 2012. gada 7. februāris

Šonakt gan nomocījos pēc vakardienas potes.. 9. mēnesis ir pievarēts!!! Vakarā jau jutu, ka galvu tā dīvaini spiež un temp bija 37,4 - jau 2 nedēļas turās. Nez vai ir vērts dakterei teikt.. Naktī līdz 4iem mocījos un tad izmērīju temp. - jau 38. Tad nu iedzēru Paracetamolu, jo ilgāk vairs nespēju izturēt tos murgus, kas rādījās un vēl galva plīsa pušu. Ap rīta pusi aizmigu uz pāris h, bet jau pēc 10iem biju augšā. Tagad sēžu kā dulla muša un nezinu ko darīt. Gulēt arī negribas - tagad saprotu tos, kuri pavada ikdienu gultā - tas ir briesmīgi!
Rīt vajadzētu tikt uz LIC - zāles beigušās. Nu tik jāsadomā par naudas aizņemšanos. Sarēķināju, ka samaksājot par zālēm man paliek pāri vairs tikai dzīvokļa rēķina nomaksāšanai (ceru, ka pietiks, jo rēķins vēl nav), bet jādzīvo vēl mēnesis. Un ej nu sazini, kad dabūšu naudu par slimības lapu. Tāpēc šodien uznāca melnie - uz sejas zem acīm sametušās sarkanas pumpiņas, mati galīgi švaki palikuši un galva sprāgst pušu - tā nu izlēju asaras par to, ka man šito visu gribas izbeigt. Arvien biežāk prātā iezogas doma - pārtraukt terapiju. Nezinu vai maz ir vērts maksāt pēdējos 360 ls, varbūt vīruss asinīs nav. Tā nu pēc raudāšanas dabūju vēl dullāku galvu, bet apziņa skaidrāka nepalika :( Šodien atkal temp. - 37,3.
Mēģināju pa dienu pagulēt, bet neizdevās. Miegs nenāca un bija ļoti auksti, lai gan gulēju biksēs, vilnas zeķēs un ietinusies segā. Tā nu nomocījos nepilnu stundu un izdomāju iet uz veikalu.  Galvu gan traki spieda. Vakarā atkal temperatūra 37,3 un galva nepāriet pat pēc pretsāpju tabletes. Rīt došos uz LIC..

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru