pirmdiena, 2012. gada 20. februāris

Nu jau atkal ir pirmdiena - ielaista kārtējā nedēļas deva :) Laidu labajā kājā un šoreiz dikti sāpēja - gan durot, gan laižot zāles.
Pa brīvdienām nesanāca laika rakstīt - bija ciemiņi un divas dienas noņēmos pa māju, lai viss būtu ok. Var teikt, ka no piektdienas esmu zirgā. Galvu spieda tikai 5dienas vakarā un nedaudz 6 dien vakarā. Kopumā riktējos pa māju, pa virtuvi un jutos labi. Ja jau nesāp galva, tad visu pārējo var paciest. 7dien gan pēc visiem ciemiņiem atlūzu uz pāris stundām un vakarā bija grūti pamosties. Un vakarā laicīgi aizmigu un labi nogulēju. Laikam ņemšanās pa māju bija mani nogurdinājusi, jo 7dien ļoti labi izjutu nogurumu. 6dien ar ciemiņiem bijām uz kalna, es gan šļūcu tikai ar kamerām, jo tur pašam maz kas jādara. Gribējās slēpot, bet par cik man besis ir jau uzkāpjot pa kāpnēm, tad atteicos no šī prieka.
Šodien ir pirmdiena un jūtos ok. Grūti gan bija pamosties, bet tā sajūtas labas. Tik labas, ka grūti bija izdomāt ko darīt, jo iespējams pāris dienas nebūs spēka nekam sakarīgam, tāpēc gribējās visu paspēt šodien.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru