trešdiena, 2012. gada 15. februāris

Esmu pārdzīvojusi otru traku nakti. Galvassāpes nepārgaja pat pēc Paracetamola. Tad nu modos augšā ar smagu galvu un no rīta iedzēru pretsāpju tableti. Modos ap 11iem un var teikt, ka jutos labi. Tā ir neaprakstāma sajūta, kad pamosties ar vieglu galvu, nevis, kad tev iekšā tur kāds visu plēš pušu (sajūta, ka kāds ar nazi urbtos galvā). Šodien no rīta atkal biju zirgā - tikai tagad uz vakaru var just, ka deniņos atkal sāk pulsēt - drīz laika atkal būs jāiedzer pretsāpju zāles, jo tās sāpēs ir nežēlīgas.
Pēdējās nedeļas es naktīs  esmu iesākusi dzert ūdeni - kā saka vienu devu izčurāju un nākošo uzdodu pa virsu! Kaut kāds sausums kaklā. Es gan nedzeru tik daudz, bet pāris malki pa nakti sanāk gan. Turklāt no deguna arvien vairāk visādi "mošķi" nāk ārā un tas viss aiziet uz kaklu. Cenšos to izklepot, bet tā īsti vēl nav sanācis.
Ir vakars un jau atkal traki sāk pulsēt kreisās puses deniņi - asinsvadi irspiežas un pulsē. Iedzēru jau laicīgi pretsāpju tableti, jo vēl vienu mocību nakti nespēšu izturēt. Tikai prātā jau kuro dienu iešaujas doma - vai tur kaut kas galvā nevar plīst, ja tik traki galvu plēš pušu?
Un mati pavisam plāniņi palikuši!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru