ceturtdiena, 2011. gada 10. novembris

10.11.2011.

Nu jau atkal sen nav šeit sanācis būt. Vairāk iedzilinos diskusijās calis.lv, kur šo to no cilvēkiem var uzzināt. Lai gan īstas skaidrības nav - vai bija prātīgi uzsākt terapiju? Jau otro nedēļu daudz esmu darbā. Brīvdienas ir maz. Pēc pirmās nedēļas gan jutos kā izspiests citrons, nostrādāju 4 dienas pēc kārtas un 4. vakarā knapi savācos, lai nomazgātos un ietu gulēt. Pirmdien atkal bija injekcija - 6. mēneša 3. pote. Jau vakarā jutu nelielu spiedienu galvā - iespējams daļēji tas no darba. Nākamajā dienā gan bija bail celties, jo jau gultā jutu, ka galva ir kā pārpildīts spainis. Miegs nenāca, bet nevarēju saņemties piecelties. Apetīte gan bija. Tā kā galvassāpes kļuva ļoti stipras, tad iedzēru pretsāpju tableti, lai nesajuktu prātā. Ļoti nelīdzēja, bet nu sāpes dienas garumā pacietu. Vakarā pat uz veikalu saņēmos aiziet, jo atkal uzradās apetīte :) Pēc potēm dažas dienas man ir slikta garša mutē - liekas, ka nāk no kuņģa, lai gan īsti nezinu kā tas ir. Tāpēc varbūt ir apetīte, jo gribas kaut ko uzkost, lai to nomāktu.
Mati gan plāni palikuši. Svētdien izsūcu paklāju istabā un koridorā - tādu matu kušķi vēl nebiju tīrījusi no putekļusūcēja filtra. Bet nu mājās man vismaz saka, ka neizskatās, ka mati būtu mazāk, lai gan pati to jūtu. Saujā paliek kaudze matu. Man liekas, ka tie ir visur.. :D
Kopumā pēc šīs potes sajūtas ir labas. Vienīgi morāli pēc potes ir grūti saņemties kaut kur iziet no mājas.
Pēdējās nedēļas jūtu saasināmies vecu deguna kaiti - tas regulāri ir ciet. Cenšos tīrīt, bet tāds sausums degunā. Darbā ir grūti, jo trūkst svaiga gaisa. Būs vien jānopērk jūras ūdens, lai mitrinātu degunu :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru